اشتراک گذاری:

تصویر آزمایش Anti leptospira Ab

Anti leptospira Ab

آزمایش Anti leptospira Ab

 

لپتوسپیروز به انگلیسی Leptospirosis که به نام تب شالیزارمعروف است ، یک نوع عفونت است که عامل آن نوعی از باکتری‌های اسپیروکت به نام لپتوسپیراهستند. این عفونت می‌تواند هیچ نشانگانی نداشته باشد یا نشانگان ملایمی مانند سردرد، درد عضله و تب به همراه باشته باشد. اما می‌تواند نشانگان شدیدی مانند خون‌ریزی ریوی یا مننژیت نیز به همراه داشته باشد. اگر این عفونت باعث شود که فرد زرد شده، دچار نارسایی کلیه و خونریزی شود، آن گاه بیماری به عنوان بیماری ویل به انگلیسی Weil's disease شناخته می‌شوداگر عفونت باعث خونریزی شدید شش‌ها شود، آن گاه سندروم خونریزی ریوی شدید تشخیص داده می‌شود.

 

شرح آزمایش

تا ۱۳ نوع ژنتیکی مختلف از لپتوسپیروز وجود دارند که عامل این بیماری در انسان هستند. این بیماری هم از طریق حیوانات وحشی انتقال می‌یابد و هم از طریق حیوانات خانگی. رایج‌ترین ناقلان بیماری جوندگان هستند. بیماری معمولاً از طریق ادرار حیوانات یا آب یا خاکی که حاوی ادرار حیوان باشد و تماس با حفره‌های درون پوست، چشم دهان، یا بینی منتقل می‌شود. معمولاً تشخیص بیماری از طریق یافتن پادتن‌های این باکتری یا پیدا کردن DNA آن در خون صورت می‌گیرد.

Leptospirosis در سراسر جهان اتفاق می افتد و یک مشکل شایع برای افراد و حیوانات به خصوص در مناطق گرم و مرطوب است. مخازن طبیعی برای لپتوسپیروز، جوندگان و همچنین انواع زیادی از پستانداران اهلی شده است. عفونت های انسانی توسط Leptospira interrogans، یکی از بیماری ها در جنس Leprospira1،2 است. عفونت از طریق ادرار از حیوان میزبان پخش می شود.

 

 

حتما بخوانید : آمفیزم ریوی چیست و چه علائمی دارد؟

 

پس از عفونت، لپتوسپیرها در خون موجود می باشند تا پس از 4 تا 7 روز پس از تولید آنتی بادی های anti-Leptospira interrogans، ابتدا از کلاس IgM، پاک شوند. کشت خون، ادرار و مایع مغزی نخاعی یک وسیله موثر تایید تشخیص در طول هفته های 1 تا 2 بعد از قرار گرفتن در معرض است. تشخیص سرولوژی آنتی بادی anti-leptospira interrogans همچنین یک روش تشخیصی رایج است.

 

 

 با ما در مسیر سلامتی گام بردارید 

© 2017 تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به آزمایشگاه گروه رهسا می باشد. | طراحی و اجرا توسط شرکت پیوند طب و نرم افزار